Cautare

61485 de rezultate pentru "imagini recente cu miu catalin din balasan" (6.97 secunde)
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca sistemul judiciar risca sa fie destabilizat de criza financiara, drept pentru care nu se poate iesi din aceasta situatie fara sacrificii, facand referire la diferentele salariale "nejustificate" in cadrul acelorasi categorii profesionale.
Mihai Luca, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI), nu-si va pierde sprijinul politic din partea PD-L.
Suspendarea contractului cu firma Hi Speed Recovery (HSR), masura anuntata de primarul Catalin Flutur la finele lunii mai pentru a veni in sprijinul populatiei, nu mai este posibila.
Catalin Predoiu, numit de Traian Basescu premier interimar Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, dupa demisia lui Emil Boc de la conducerea Guvernului, decretul de numire a lui Catalin Predoiu, ministru al Justitiei, in functia de premier interimar.
Invitatul lui Catalin Stefanescu la editia Garantat 100% de duminica, 16 ianuarie, este regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucuresti pentru Festivalul de Film Experimental.
Catalin Zmarandescu, proaspat campion mondial IFC MMA (lupte in cusca), a dezvaluit un episod socant din viata sa, petrecut in 2009, cand a fost arestat, impreuna cu seful sau de atunci, Gigi Becali, in scandalul hotilor de masini.
Fiica lui, Sophia, a prezentat ca model in prima colectie a designerului Catalin Botezatu pentru copii, in cadrul primei editii a festivalului Kids Fashion Week.
Radu Catalin a postat pe Facebook un text in care explica de ce si mai ales cine este in spatele Maidanului adus in Romania, in anul Centenarului marii Uniri. Iata textul lui Radu Catalin:
Marti, 29 septembrie, la ora 12.00, la restaurantul Jaristea, va avea loc lansarea cartii DESTINE CA-N FILME (aparuta la Editura ALLFA) scrisa de jurnalista Oana Georgescu impreuna cu Iuliana Marciuc. ... Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof.
Deputatul PNL Catalin Micula (foto) a salutat ieri initiativa ministrului Muncii, Gheorghe Barbu, de a regandi politica de protectie sociala a mamei si a copilului.
Ceasornicarul Catalin Vardianu, pe care il puteti gasi la magazinul de pe Strada Academiei, repara si ceasuri ale vedetelor. ... De curand, Rica Raducanu a venit la reparat cu un ceas de perete nemtesc", ne-a spus Catalin Vardianu. Din pacate, ceasornicari buni sunt mai rar in Bucuresti.
Potrivit celor precizate de viceprimarul Catalin Alexa, numai anul trecut, au fost amenajate 2.000 de noi locuri de parcare. Tot anul trecut, din taxa de rezervare loc de parcare, municipalitatea a incasat peste 400.000 de lei.
Senatul a incuviintat cererea de arestare a lui Catalin Voicu, 70 de senatori votand pentru, iar impotriva, 40. Senatorii au votat secret, cu bile. ... Marti, Comisia juridica din Senat a avizat favorabil cererea DNA de arestare a senatorului PSD Catalin Voicu.
Catalin Ivan catre Cristina Anghel: ... Dupa Victor Ponta, și purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a avut o disputa cu senatoarea PC Cristiana Anghel, care a criticat dur guvernarea USL.
Catalin Botezatu s-a temut sa nu moara de ziua lui! Catalin Botezatu (46 de ani) si-a serbat, sambata, ziua de nastere, chiar daca medicii il sfatuisera ca dupa cel de-al patrulea preinfarct suferit in urma cu 10 zile sa o lase mai moale cu distractiile.
Adrian Iordache, tanarul care a devenit celebru dupa ce designerul Catalin Botezatu a dat de inteles ca este fiul sau s-a transformat in lumbersexual. Si acum nu mai seamana deloc cu celebrul creator de moda.
Catalin Gadea, Director Vanzari la firma Varinak, este prezent cu un stand in cadrul Congresului National de Ortopedie si Traumatologie ce se desfasoara in perioada 21 - 23 octombrie, la Palatul Parlamentului. Firma face parte dintr-un holding cu activitatea in domeniul medical si si-a deschis operatiunea in 2009.
Catalin Cojocaru) POVESTE CU DOSAR PENAL Acum cateva luni, mi-a fost furat un router portabil de internet. ... Una dintre persoanele cu care eram la masa mi-a furat, mai in gluma sau mai in serios, aparatul pe care il foloseam cand aveam nevoie de internet fara fir.
In emisiunea "Tu decizi pentru Romania", difuzata in aceasta seara la TVR 1, au fost prezenti sustinatorii lui Sorin Oprescu, fata in fata cu acesta. ... Printre acestia, s-a aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, un admirator si un sustinator declarat al lui Sorin Oprescu, la presedintia Romaniei.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, in cadrul emisiunii Ora de Foc de la Realitatea TV, ca nu stia nimic despre retelele senatorului Catalin Voicu atunci cand acesta a fost numit ministru de Interne. ... "Nu cred ca Catalin Voicu a fost vreodata omul lui Vanghelie.
google-analytics.com